Petteri Forsell valotti tulevaisuuttaan: ”Muutama konkreettinen tarjous tullut”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Petteri Forsell kertoi Youtubessa julkaistulla videohaastattelulla, että häntä kohtaan on ollut kiinnostusta myös Puolan pääsarjasta.

Forsell on iskenyt Miedz Legnican paidassa 13 maalia Puolan ykkösdivisioonassa ja johtaa sarjan maalipörssiä. Legnica on sarjassa tällä hetkellä seitsemäs, kun kaksi parasta nousee Puolan pääsarjaan.

Forsellin tavoite on nousta Legnican kanssa pääsarjaan, mutta jos se ei toteudu, saattaa edessä olla siirto.

– Pidämme vaihtoehdot vielä auki. Tässä on niin tärkeitä pelejä, etten ole ehtinyt miettiä noita juttuja. Kiinnostusta on ollut sieltä täältä ja muutama konkreettinen tarjous tullut. Mutta katsotaan nyt rauhassa ja yritetään nousta tällä joukkueella pääsarjaan, Forsell kertoi videohaastattelussa.

Forsell on pelannut ehkä elämänsä parasta jalkapalloa Puolassa. Tulokset ovat myös sen mukaisia. Suomalainen keskikenttäpelaaja valittiin viime kaudella Puolan ykkösdivisioonan parhaaksi pelaajaksi.

– Olen saanut valmentajalta luottoa alusta asti. Heti kun tulin, ansaitsin joukkueesta ison roolin. Täydellisesti ei ole silti mennyt. Ja jos olen pelannut huonommin, se näkyy heti myös koko joukkuueen suorituksessa. Forsell arvioi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.