Real Madrid voitti eilen Mestarien liigan pudotuspeleissä Bayern Münchenin 4-2 ja meni neljän parhaan joukkoon yhteismaalein 6-3.

Realin voittoa sai hurjan määrän kritiikkiä, sillä kaksi Cristiano Ronaldon iskemää maalia oli paitsioita. Tuomarit eivät tätä kuitenkaan nähneet, joten tulostaululle maalit tottakai jäivät.

Ensimmäinen paitsiomaali tuli, kun Ronaldo teki ottelun voittomaalin 105. minuutilla. Tämä oli selkeä tilanne ja portugalilainen oli paljon paitsion puolella.

Toinen hieman vähemmälle huomiolle jäänyt paitsiomaali tuli Marcelon upean soolon päätteeksi. Brasilialainen pyrähti koko Münchenin puolustuksen läpi ja syötti Ronaldolle, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin. Tässä tilanteessa Ronaldo oli Marcelon edellä syötön lähtiessä, joten tilanne olisi tuomittava paitsioksi.

Sosiaalisen median kanava Twitter räjähti ottelussa nähdyn huonon tuomarityöskentelyn takia.

– Ei punaista korttia, kaksi paitsiomaalia! Erotuomari päättää kuka menee jatkoon. Häväistys ja tämä ei voi jatkua! Kaikki tekevät virheitä, mutta ihan oikeasti, ex-Liverpool-pelaaja John Arne Riise avautui Twitter-tilillään.

John Arne Riise

@JARiiseOfficial
No red card. 2 goals offside! A referee decides who goes through. A disgrace and this can't go on! We all make mistake, but come on!!!!

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Syytöksiä UEFAn ja espanjalaisseurojen salaliitolle saatiin myös.

– UEFA yrittää kaikkensa, että Real Madrid menee välieriin, koska heidän ykkösjoukkueensa Barca ei ole enää autettavissa, Footy Humour niminen Twitter-tili paukautti.

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Sannith Shetty

@sannithmufc
Why dont @UEFA just play Barca vs RealMadrid final in UCL every season instead of having all these meaningless fixed games😑😑

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.