Arsenalin keskikenttäpelaajan Santi Cazorlan kausi päättyi ikävällä tavalla jo marraskuussa, kun hän loukkasi akillesjänteensä Mestarien liigan ottelussa Ludogoretsia vastaan.

Espanjan maajoukkuemies Cazorla paljasti Cadena Serin haastattelussa, että tämä kausi on ollut yksi hänen uransa vaikeimmista.

– Olen ollut leikkauksessa kahdeksan kertaa sitten marraskuun. Viimeisin oli eilen. Toivottavasti kaikki menee hyvin, sanoi Cazorla arseblog.com -sivuston mukaan.

– Minulla on ollut komplikaatioita. Sain bakteerin leikkaushuoneesta, luuni sai tartunnan, arpi ei umpeutunut ja minulle jouduttiin tekemään ihonsiirto.

– Tekisi mieli heittää pyyhe kehään, mutta himo pelata jalkapalloa on vahvempi.

Arsenal ja manageri Arsene Wenger ovat tukeneet Cazorlaa hänen vaikeiden kuukausiensa aikana, ja vuodesta 2012 seuraa edustaneelle espanjalaiselle annettiin vuoden jatkosopimus.

– He kohtelivat minua erittäin hyvin. Sopimukseni uusittiin ennen leikkausta. Pomo (Wenger) puhui kanssani ja antoi minulle mielenrauhan.

Paluu pelikentille on vielä pitkän tovin päässä.

– Minulle ei ole kerrottu mitään aikarajaa. On vaikea arvioida täsmällistä päivämäärää, mutta en usko, että siinä menee viittä kuukautta pidempään.