Napolin fanien suuri suosikki Diego Maradona kertoi, että voisi olla kiinnostunut valmentamaan joukkuetta tulevaisuudessa.

Maradona pelasi Napolissa seitsemän menestyksekästä vuotta voittaen kaksi Serie A:n mestaruutta, Coppa Italian ja UEFA Cupin. Hän on myös yhä seuran kaikkien aikojen maalintekijä 115 osumalla.

58-vuotiaan argentiinalaislegendan edellinen päävalmentajan pesti on kaudelta 2011-12, jolloin hän toimi Al-Waslin käskyttäjänä Arabiemiraateissa.

Maradona ottaisi silti mielellään vaativan valmentajan paikan Napolissa vastaan, mikäli hänet sinne haluttaisiin.

– Valmentaisinko Napolia? Jos ihmiset niin haluaisivat, kyllä, hän kertoi Amicin haastattelussa.

Tammikuussa argentiinalaislegenda totesi, että hän hyppäisi saman tien Napolin käskyttäjäksi, jos seurapresidentti Aurelio De Laurentiis tarjoaisi hänelle paikkaa.

Maradonan paluuta Etelä-Italiaan hankaloittavat kuitenkin hänen ongelmansa virkavallan kanssa. Argentiinalaislegendalla on erimielisyyksiä Italian veroviranomaisten kanssa hänen veloistaan, joiden väitetään olevan noin 39 miljoonan euron suuruiset. Asia tuli ilmi vuonna 2013.

– Ensin minun on selvitettävä kaikki ongelmani täällä Italiassa, sitten voin työskennellä Napolille Italiassa ja maailmalla.

Entinen maalitykki ei halua Napolin peräsimeen vain patsastelemaan. Hän haluaa tuloksia.

– Meidän on tehtävä asiat hyvin, koska haluan voittavan joukkueen, joka voi pelata samalla tasolla Juventuksen, Interin, AC Milanin ja Roman kanssa.

Lähde: AS