Paul Pogba siirtyi viime kesänä ennätyksellisellä 105 miljonan euron siirtosummalla Manchester Unitediin Juventuksesta. Ensimmäinen kausi ManU:ssa on pian takana ja ranskalaispelaaja on saanut runsaasti kritiikkiä, mutta myös kiitosta.

Entinen Liverpoolin kapteeni Graeme Souness ei ole ollut vakuuttunut Pogban otteista tällä kaudella.

– Unitedin pitää maksaa laadusta. United on saanut maksetusta hinnasta ulosmitattua 25 prosenttia, Souness latasi Sky Sportsille.

– Minun mielestäni he ovat maksaneet 100 miljoonaa ja nyt heillä on housut kintuissa.

Pogba on pelannut tällä kaudella 49 ottelua kaikissa kilpailuissa, joissa on syntynyt seitsemän maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä. Pogban ensisijainen rooli ei silti ManU:ssa ole ollut maalinteossa, vaan pelinrakentelussa. Souness ei silti ole tyytyväinen siihen, mitä on nähnyt.

– En ole vielä vakuuttunut. Hän voi olla jonain päivänä (todella hyvä) pelaaja, mutta tässä vaiheessa, kun yksi kausi on kohta pelattu, en ole vielä vakuuttunut, Souness sanoi.

Unitedin kausi huipentuu Eurooppa-liigan finaaliin, jossa se kohtaa Ajaxin. Valioliigan osalta United on jo heittänyt pyyhkeen kehään. Kriittisellä tuulella ollut Souness ei säästänyt myöskään Jose Mourinhoa arvostelulta.

– Olen pahoillani, näiden herrojen täytyy suoriutua paremmin. Kukaan ei hyssytellyt meidän ympärillä. Et ole hyvä, jos häviät seuraavalla viikolla, se pitää hyväksyä.

Lähde: Goal