Fanien suosikki tyrkyllä ManU:n kapteeniksi – ”Minun on ansaittava se”

© Kuva: Getty Images

Ander Herreran mukaan hänestä ei tulisi vielä puhua Manchester Unitedin tulevaisuuden kapteenina.

Espanjalainen keskikenttäpelaaja on pelannut kolmanneksi eniten otteluja Unitedista tällä kaudella ja loistanut manageri Jose Mourinhon alaisuudessa. Torstaina Herrera sai palkinnon uurastuksestaan, kun hänet valittiin ManU:n vuoden pelaajaksi.

Manchesterilaisten nykyisen kapteenin, Wayne Rooneyn tulevaisuutta on spekuloitu koko kauden ajan, ja moni uskoo, että englantilaishyökkääjä ei välttämättä jatka Unitedissa ensi kaudella ollenkaan. Herreran nimi on nostettu mukaan keskusteluun ManU:n seuraavasta kapteenista, mutta hän ei itse usko, että ansaitsisi moista kunniaa ainakaan vielä.

– Olen erittäin kiitollinen, kun kuulen fanien sanovan niin, mutta kuten sanomme Espanjassa: ne ovat suuria puheita. Tämän seuran kapteenit ovat legendoja. Wayne Rooney, Michael Carrick, Ryan Giggs, Nemanja Vidic, luettelee Herrera ESPN:n haastattelussa.

– Pysyttelen mieluummin rauhallisena, koska minusta tuntuu, että minun on tehtävä vielä enemmän tämän seuran eteen. Minun on vielä voitettava enemmän tälle seuralle ansaitakseni sen, joten pysyttelen rauhallisena. Meillä on myös kokeneita pelaajia, jotka ovat olleet joukkueessa minua pitempään kuten Chris Smalling, David De Gea ja Juan Mata.

Herreralla on edessään viimeinen sopimuskautensa ManU:ssa, mutta Unitedin uskotaan tarjoavan luottopelaajalleen uutta kontrahtia jo tulevana kesänä. Espanjalaispelaaja leikittelee jopa sillä ajatuksella, että hän pelaisi koko loppu-uransa Manchesterissa.

– Lopettaaksesi urasi täällä, sinun on pelattava hyvin joka kausi, ja se ei ole helppoa. Uskon, että monien pelaajien taso riittää hyvään kauteen, mutta jatkuvuus on vaikein saavuttaa. Olen yhä 27-vuotias.

-Toivottavasti joku päivä minua voidaan verrata seuralegendoihin, mutta tällä hetkellä niin ei voi tehdä. Minun on pelattava hyvin vielä pitkään Englannin suurimmassa ja hienoimmassa seurassa, ja se ei ole niin helppoa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.