Huhuja, huhuja ja vielä kerran huhuja Monacon teinisensaation ympärillä: ”Ei vaikuta minuun”

© Kuva: Getty Images

Kaikkien jalkapalloihmisten huulilla on tällä kaudella ollut yksi nimi, ja se on tietysti Monacon teinitähti Kylian Mbappe. Miestä on viety jo kauden aikana jos johonkin seuraan, mutta mies itse ei välitä hälinästä.

Vasta 18-vuotias hyökkääjä on ihastuttanut otteillaan, joista 14 maalia Ligue 1:ssä on vahva työnäyte. Siihen vielä päälle viisi osumaa maailman kovimmassa seurajoukkueturnauksessa, Mestarien liigassa, niin aletaan puhua kovan luokan pelimiehestä.

Sitä Mbappe todella on ja otteet ovat tuoneet myös raskaan taakan, siirtohuhut.

– Meillä on yhteinen tavoite ja haluan todella voittaa mestaruuden seuran kanssa, joka nosti minut pinnalle. Siihen asti, mikään ei minua häiritse, ja uskon jatkavani samalla tavalla kauden loppuun saakka, Mbappe kertoi Goalin mukaan.

Muun muassa Real Madrid on ollut vahvasti kuiskimassa nuorukaisen läheisten ja edustajien korviin lupauksia tulevasta. Kenen tahansa nuoren miehen ajatukset saattaisivat lähteä laukalle siinä vaiheessa. Mbappe ei silti turhista stressaile tässä vaiheessa, ainakaan omien sanojensa mukaan.

– Minulla on kaksi ja puoli kuukautta (tarkoittaa kesälomaa) aikaa tehdä päätös siitä, mitä aion tehdä, joten huhut eivät vaikuta minuun, Mbappe sanoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.