Jollen Danger Zone – Pohjanpalo: ”Väitteet eivät pidä paikkansa, jään Leverkuseniin!”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Todella pitkä ja monella tavalla raskas kausi sai nyt ainakin siedettävän päätöksen.

Me lähdimme kauteen isoin odotuksen ihan syystäkin, mutta niin vain kävi, että toiseksi viimeisellä kierroksella meillä oli vielä putoamisuhka päällä. Piste sitten tuli Kölniä vastaan ja sarjapaikka varmistui. Se oli iso helpotus koko seuralle ja tietysti myös minulle, että pääsin kiittämään peliajasta tasoitusmaalilla.

Maali oli iso minulle myös siksi, että jatkan Leverkusenissa ensikin kaudella. Olen kuullut, että jossain on ollut paljon spekulaatiota siitä, että olisin menossa jonnekin tai ettei seura haluaisi minua pitää. Kumpikaan väitteistä ei pidä paikkaansa. Täällä jatkan – olen käynyt asian seurajohdon kanssa läpi. Ensi kesä ja syksy ovatkin sitten huipputärkeitä, sillä meille tulee uusi valmentaja, jolle voi sitten omat näytöt antaa. Talven aikana tuntui, ettei niitä näyttöpaikkoja oikeastaan edes tullut. Kun minuutteja tuli enemmän kuin kolme, tuli myös maali.

Maali oli makea myös siksi, että se tuli Kölniä vastaan. Köln -peli on meille paikallispeli, jota ei vaan saa hävitä. Emmekä sitä tehneet: tasapeli ei tietenkään ollut se tulos, jota lähdimme hakemaan, mutta joka tapauksessa piste oli juuri nyt riittävä. Tällä kertaa eivät lomapäivätkään palaneet vaan päinvastoin: tuli kaksi päivää vapaata. Harvinainen juttu, mutta nautitaan sitten siitä.

Oli myös hienoa osua samassa pelissä kuin seuralegenda Stefan Kiessling. Olin tätä ennen pelannut hänen kanssaan ehkä pari minuuttia samaan aikaan kentällä. Hän teki tänään meille ensimmäisen maalin ja minä puskin toisen. Kiessling on ollut loistava pelaaja Leverkusenille, uskollinen ja tehokas, vuosien ajan. Samassa pelissä maalin tekeminen oli kiva juttu, jota voi muistella myöhemmin. Tosin, en tiedä, mitkä ovat hänen suunnitelmansa jatkossa, joten toivon mukaan niitä yhteisiä maaliotteluita on vielä monta edessä Leverkusenissa.

Vielä yksi peli ja sitten kausi on paketissa. Vaikka matsissa ei ole enää pelattavaa, olisi tietysti hienoa päästä pelaamaan vieläkin enemmän. Viisi maalia on tällä kaudella tullut, mutta nälkää olisi tehdä vielä pari lisää. Mutta tähän palataan ensi viikolla, nyt nautitaan siitä, että sarjapaikka lopulta varmistui ja siitä, että pääsin pitkästä aikaa maalin makuun.

Joel Pohjanpalo
Twitter: @JPohjanpalo

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo jatkossa iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS