ManU-tähti UEL-finaalista: ”Tappio ei ole yksinkertaisesti vaihtoehto”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin Henrikh Mkhitaryan sanoo, ettei tappio Eurooppa liigan finaalissa ole yksinkertaisesti vaihtoehto Manchester Unitedille.

ManU pelaa vielä sunnuntaina viimeisen liigaottelunsa Crystal Palacea vastaan. UEL-finaali pelataan Tukholmassa keskiviikkona. Voitto on ainoa mahdollisuus päästä ensi kaudeksi Mestarien liigaan, sillä United ei sinne Valioliigasta yllä.

– Meillä on tietenkin vain yksi vaihtoehto, ja se on voitto. Emme lähde finaaliin häviämään. Me haluamme voittaa ja meidän on pakko voittaa, Mkhitaryan sanoo Sky Sportsille.

– Tämä on ainoa saumamme Mestarien liigaan, eikä Manchester Unitedin tasoisen joukkueen pidä pelata kolmea vuotta peräkkäin Eurooppa liigassa. Voitto kruunaisi hienon kautemme, koska olemme jo voittaneet kaksi pokaalia, armenialaistaituri sanoo.

– Olen seurannut Ajaxia, heillä on erittäin hyviä nuoria pelaajia, jotka ovat todella taitavia. He pelaavat hyvin aggressiivisesti, juuri kuten Ajaxissa on totuttu pelaamaan, ylöspäin mahdollisimman paljon.

– En ole itse ainakaan lainkaan hermostunut. Osaan käsitellä paineita, en ole enää lapsi. Manchester Unitedilla on valtava kunnianhimo, yritämme aina maksimoida tuloksen. Pidän juuri tällaisista haasteista Mkhitaryan sanoi.