Brassilegenda Pelén entinen seura houkuttelee Francesco Tottia Yhdysvaltoihin

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

New York Cosmos yrittää houkutella AS Roma -legendaa Francesco Tottia, 40, Yhdysvaltoihin, kertoo Gazzetta dello Sport Calciomercaton mukaan.

Totti pelasi viimeisen pelinsä Roman paidassa viime sunnuntaina Serie A:n ottelussa Genoaa vastaan. Roomalaisjoukkue voitti ottelun 3-2 ja varmisti täten paikkansa Italian pääsarjan kakkosena sekä ensi kauden Mestarien liigassa.

AS Roman urheilutoimenjohtaja Monchi sanoi aiemmin tällä kaudella, että Totti siirtyy aktiiviuransa jälkeen seuran urheilujohtoon. Italian maajoukkueen entinen tähti ei ole kuitenkaan julkisesti allekirjoittanut Monchin lausuntoa, vaikka onkin myöntänyt, että Roma on tehnyt hänelle tarjouksen johtajan paikasta.

Totti on myös vihjaillut, että haluaisi mahdollisesti jatkaa peliuraansa vielä jossain muualla.

Cosmos pelaa North American Soccer Leaguessa, Pohjois-Amerikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, kahdeksan joukkueen liigassa. Seuraa edusti 1970-luvulla muun muassa brasilialaislegenda Pelé.

Pohjois-Amerikassa ovat käytössä niin sanotut suljetut liigat, joissa ei ole mahdollisuutta automaattiseen nousuun tai putoamiseen. Maanosan korkein sarjataso on Major League Soccer eli MLS.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!