Cristiano Ronaldo pysyttelee yhä vaiti – ”Ymmärrän, että olette uteliaita”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin Cristiano Ronaldo, 32, pitää etäisyyttä mediasta.

Portugalilaistähti ei ole puhunut lehdistölle kertaakaan sen jälkeen, kun useat julkaisut kirjoittivat, että hän haluaisi siirtyä pois Realista. Mahdollisen lähdön syyksi epäillään sitä, että madridilaisseura ei ole tukenut Ronaldoa tarpeeksi viime aikoina, kun häntä on epäilty veropetoksesta Espanjassa. (Lue lisää)

Keskiviikkona Ronaldo iski ottelun ainoan maalin, kun Portugali kaatoi tulevan MM-kisaisännän, Venäjän, Confederations Cupissa. Hän on pitänyt hiljaiseloa myös MM-esiturnauksen aikana.

Vaisun ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Ronaldo saapui kyllä palkinnon saajalle järjestettyyn lehdistötilaisuuteen, mutta kieltäytyi vastaamasta toimittajien kysymyksiin. Sen sijaan hän luki muutaman ympäripyöreän lauseen pelin tapahtumista ja poistui.

Portugalin päävalmentaja, Fernando Santos, tuki suojattinsa päätöstä olla puhumatta medialle.

– Oletteko sitä mieltä, että hänen pitäisi vastata kysymyksiin kentän ulkopuolisista asioista? Hän on täällä puhumassa ottelusta – piste. Hän ei ole täällä puhumassa perheestään, Real Madridista tai mistään muusta. Hän on täällä puhumassa ottelusta, sanoi Santos Goalin mukaan.

– Ymmärrän, että olette kaikki uteliaita, mutta teidän on kunnioitettava pelaajan yksityiselämää. Teille tulee muitakin mahdollisuuksia jutella hänelle ja saada vastaukset kysymyksiinne. Minusta hän teki oikein, kun hän ei vastannut mihinkään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.