© Kuva: Getty Images

HJK:lle pikkuseura vastaan Eurooppa-liigan karsinnoissa – katso suomalaisjoukkueiden vastustajat

HJK saa Europpa-liigan karsinnoissa ensimmäisenä vastaansa walesilaisen pikkuseuran Connah’s Quay Nomadsin. Muilla suomalaisjoukkueille tuli kovempia vastustajia ensimmäisellä karsintakierroksella.

Veikkausliigassa viime kaudella kolmanneksi sijoittunut SJK saa vastaansa islantilaisen KR Reykjavikin, joka on tällä hetkellä Islannin pääsarjassa kymmenentenä. KR on voittanut maansa mestaruuden 26 kertaa, joista viimeisin tuli vuonna 2013.

Neljänneksi Veikkausliigassa viime kaudella sijoittunut VPS saa vastaansa ennakkoon ehkä kovimman joukkueen suomalaisista, Olimpija Ljubljanan. Olimpija sijoittui Slovenian pääsarjassa viime kaudella kolmanneksi. Mikäli VPS jatkaa otteluparista jatkoon, saa se seuraavaksi vastaansa Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustaman Bröndbyn.

Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäinen kierroksen ensimmäiset osaottelut pelataan 29. kesäkuuta ja toiset osaottelut 6. heinäkuuta.