Englantilaiset suurseurat ovat osoittaneet kasvavaa kiinnostusta Borussia Dortmundin topparia, Kreikkalaista Sokratis Papastathopoulosia kohtaan, kertoo Goal.

Sekä Chealsean Antonio Conte, että Arsenalin Arsene Wenger pyrkivät kumpainenkin vahvistamaan joukkueidensa puolustuspäätä tulevana kesänä. Dortmundin kokenut topparijärkäle onkin ollut valioliigajoukkuiden seurannassa menneen kevään ajan.

Kreikkalainen on Goalin mukaan ilmoittanut olevansa valmis harkitsemaan lähtöä Dortmundista. Miehen on kerrottu olevan erityisen kiinnostunut juuri Valioliigasta, joten edellytykset siirrolle ovat olemassa.

Menneellä kaudella kolmanneksi sijoittunut Dortmund ei ole kyennyt nousemaan hallitsevan mestarin Bayern Münchenin ohi Bundesligassa. 18 pisteen päähän Bayernista jääneen Dortmundin peräsimeen siirtyneeltä valmentajalta, Peter Boszilta odotetaankin uutta puhtia joukkueeseen.

Vaikka Dortmund onnistui voittamaan Saksan Cupin eli DFP-Pokalin, on Sokratis vihjaillut tahtovansa palkintokaappiinsa lisää erilaisia arvoesineitä.