Real Madrid myy hyökkääjänsä Mariano Díaz Mejíanin, kertoo AS. Vaikka Mejían jäi vähäiselle peliajalle menneellä kaudella, ei Madrid ole kuitenkaan lopullisesti menettänyt uskoaan mieheen. Tästä kielii se, että pelaajan myyntisopimukseen tullaan sisällyttämään takaisinoston mahdollistava lauseke.

Madridilaiset sisällyttivät vastaavan lausekkeen Alvaro Moratan siirtosopimukseen miehen lähtiessä Juventukseen. Real hankkikin Moratan takaisin ja vetosi tähän lausekkeeseen.

Mejían, joka tunnetaan myös nimellä Mariano nostettiin Realin kokoonpanoon viime kauden alussa, Karim Benzeman loukkaantumisen johdosta. Mejían sai kaudella vähäisesti peliaikaa mutta onnistui maalinteossa. Copa del Reyssa mies nakutti neljä maalia viidessä ottelussa.

Vastuuta Mejían ei kuitenkaan saanut ja läpimurto jäi saavuttamatta. Täten tulevana kesänä Mejían lähtee hakemaan vauhtia toisesta, vielä tuntemattomasta seurasta.