GdS: Kylian Mbappe ei lähde Monacosta – PSG kääntänyt katseensa 100 miljoonan euron kakkosvaihtoehtoon

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain ei ole onnistunut houkuttelemaan AS Monacon Kylian Mbappea riveihinsä lukuisista yrityksistä huolimatta.

PSG on lähestynyt Monacoa ja Mbappea asian suhteen useaan otteeseen viime kuukausina, mutta Monacon asettama 130 miljoonan euron pyyntihinta on liikaa jopa Pariisin suurseuralle. Myöskään Mbappe ei ole lämmennyt ajatukselle PSG:hen siirtymisestä, vaan haluaa jatkaa uraansa ruhtinaskunnan joukkueessa, joka voitti päättyneellä kaudella Ranskan Ligue 1:n mestaruuden.

Italialaisjulkaisu Gazzetta dello Sportin mukaan PSG on nyt kääntänyt katseensa Torinon tähtihyökkääjään Andrea Belottiin.

Viime vuonna Italian maajoukkueessa debytoinut Belotti, 23, pommitti kaudella 2016-17 yhteensä 28 maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä Torinon paidassa.

Torino on asettanut kultakimpaleelleen 100 miljoonan euron ulosostohinnan, mutta seuran presidentti Urbano Cairo vihjasi hiljattain, että hän on mahdollisesti valmis ”tekemään kompromissin” Belottin kauppaamisen suhteen, jos potentiaalinen ostaja sattuu kohdalle.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.