HJK johti tauolle mentäessä Connah’s Quay Nomadsia maalein 2-0 Eurooppa-liigan toisessa karsintaottelussa. Ensimmäinen osaottelu päättyi Nomadsin 1-0-voittoon Walesissa.

Vierasjoukkue ei säästellyt ensimmäisellä puoliajalla. Jokaiseen tilanteeseen pelaajat tulivat todella kovaa, eikä yhtäkään tilannetta jätetty pelaamatta loppuun. Muutama torikokouskin nähtiin, kun vierasjoukkueen pelaajat tulivat välillä tilanteisiin liiankin kovin ottein.

Moshtagh Yaghoubi vei isännät 1-0-johtoon ottelun 11. minuutilla vapaapotkusta. Suosiollisen avustuksen maaliin teki Nomadsin maalivahti John Danby, jonka näpeistä pallo meni maaliin.

Nomads yritti myös pelata jokaisessa mahdollisessa tilanteessa aikaa. Esimerkiksi epäonninen Danby kävi vaihtamassa hanskat vaihtopenkillä.

HJK:n toisen maalin teki Akseli Pelvas. Aapo Halme pelasi pitkän pallon, jonka Demba Savage otti näppärästi haltuun ja jatkoi Pelvakselle, jonka viimeistely oli takuuvarma.

Ensimmäisellä puoliskolla walesilaiset saivat pari erikoistilannetta, mutta HJK:n puolustus selvitti nämä tilanteet mallikkaasti. Pelin avaamisessa vierasjoukkue jätti vartioimatta ainoastaan keskuspuolustaja Halmeen, jonka vastuulle usein avaavat syötöt jäivät.