Jahka Real Madrid ei onnistuisi hankkimaan AC Monacon nuorta superlupausta Kylian Mbappea, ei Marca usko seuran jäävän vaille muita mahdollisuuksia.

Espanjalaissivusto ennakoi, että jahka maailman kalleimmaksi uskottu siirto epäonnistuisi, hankkisi Zinedine Zidanen joukkue matalamman kustannustason pelaajan, jolla kuitenkin olisi suuri potentiaali.

Tällä viikolla lähtenyt Alvaro Morata jäi seurassa vaille peliaikaa. Näin ollen mikäli Marcaa on uskominen, olisi Los Blancosilla edessään lähes jokaisen jalkapalloseuran haaste: Miten saada mahdollisimman hyvä pelaaja mahdollisimman pienellä rahalla. Morata on ilmiömäinen pelaaja, joten nuorella hyökkääjällä olisi valtavat paineet selässään.

Sen varalle, että Mbappe jää Monacoon, tai myydään toiseen seuraan, Realilla kerrotaan olevan kaksi nuorukaista läheisessä tarkkailussa.

Ajaxin Kasper Dolgberg ja Sassuolon Domenico Berardi saattavat nimittäin pian saada valtavan ylennyksen.

Tanskalaista Dolgbergiä pidetään lähteen mukaan yhtenä Euroopan lupaavimmista nuorista. Vaikka miehellä on ikää vain 19 vuotta, onnistui hän maalinteossa 23 kertaa viime kaudella pelaamiensa 48 ottelun aikana.

22-vuotias Berdardi edustaa Sassuolon lisäksi Italiaa maajoukkuetasolla. Nuorukaiselle on kertynyt jo 111 ottelua Serie A:ssa. Vaikka läpimurto jäi tekemässä lainakaudella Juventuksessa, uskoo Marca, ettei miehen täyttä potentiaalia ole vielä nähty.

Vaikka Realilla on myös omia nuoria ja lupaavia pelaajia, ei esimerkiksi Borja Mayoralin nousua Cristiano Ronaldon kaltaiseksi supertähdeksi pidetä lähteen mukaan todennäköisenä. Mayoralin uskotaan viettävän vielä useampi kausi lainalla, ennen kuin hän pääsee edes vetämään Realin paitaa jälleen yllensä.