Tappio ei huolettanut Juha Malista: ”Jos tällä tavalla pelaa, tulee Suomen mestaruus”

© Kuva: Juha Tamminen

RoPS hävisi sunnuntai-iltana kotonaan SJK:lle 1-2. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen oli silti ottelun jälkeen varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

SJK:n ensimmäinen osuma kimposi onnekkaasti RoPS:n omasta pelaajasta maaliin. Voittomaalin ampui komeasti vapaapotkusta SJK:n keskikenttäpelaaja Obed Malolo 83. minuutilla, katso upea osuma täältä.

– Ehkä loistavin asia oli se, että emme antaneet yhtäkään maalintekopaikkaa SJK:lle. Joskus jalkapallossa sattuu vain hulluja asioita ja ne on pakko hyväksyä. Kaikki, mitä kentällä tapahtui, niin siitä pitää olla tosi iloinen.

– Sitä meidän täytyy vain vahvistaa, sillä jos näin pelaa, niin Suomen mestaruus tulee. En tietenkään usko, että se joka pelissä tapahtuu näin, Malinen kertoi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

RoPS:n ainokaisen teki HJK:sta Rovaniemelle lainasopimuksella hiljattain siirtynyt Lassi Lappalainen. Ottelu oli Lappalaiselle ensimmäinen RoPS-paidassa.

– Totta kai tämä oli unelma-alku nuorelle miehelle. Hän hoiti hyvin prässipelaamisen, oli rohkea pallon kanssa ja teki vielä maalin, Malinen kehui.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.