Viime kaudella sijalle 12 Bundesligassa jäänyt Bayer Leverkusen solmi uuden valmentajasopimuksen kesäkuun alussa. Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo kertoo odottavansa innolla yhteistyötä saksalaisen Heiko Herrlichin kanssa.

Korkeampaa sijoitusta havitelleen Leverkusenin väliaikainen valmentaja Tayfun Korkut vapautettiin kauden päätteeksi jatkamaan kohti uusia haasteita. Korkut sen sijaan tuli kesken kauden korvaamaan Roger Schmidtiä.

Entinen huippupelaaja Herrlich on itsekin ollut Leverkusenin riveissä pelaajana vuodesta 1989 vuoteen 1993. Sen jälkeen mies edusti myös Borussia Mönchengladbachia, sekä Borussia Dortmundia.

Pohjanpalo kertoi Sportti TV:lle, että Leverkusen haki nimenomaisesti hyvät sosiaaliset taidot omaavaa valmentajaa.

– Se, mitä olen Leverkusenista kuullut, niin he ovat etsineet sellaista päävalmentajaa, joka on hyvä pelaajien kanssa. Sellaista, joka on niin sanotusti hyvä jätkä, suomalaishyökkääjä pohti.

Ammattilaisuransa jälkeen Herrlich oli mukana nostamassa SSV Jahn Regensburgia kahdessa vuodessa Saksan nelosliigasta 2. Bundesliigaan.

Pohjanpalo uskoo, että kokeneena hyökkääjänä Herrlichillä voisi olla erityistä annettavaa juuri hänelle.

– Toivon tietenkin, että entisenä hyökkääjänä Herrlich tuo itselleni hyvää. Toivottavasti Herrlich tulee näyttämään meille, miten maaleja kannattaa tehdä, kauteen valmistautuva Pohjanpalo summasi.

Katso Sportti TV:n video ylhäältä.

Voit myös tilata Sportti TV:n täältä.