AC Milan rajaa vaihtoehtoja uudeksi hyökkääjäksi – köykäinen budjetti hankaloittaa tilannetta

© Kuva: Getty Images

AC Milan on ehtinyt tehdä jo kymmenen uutta hankintaa tänä kesänä, mutta seura etsii yhä uusia vahvistuksia, joista yksi on oleva uusi ykköshyökkääjä.

Useat maalitykit ovat olleet yhdistettynä Milaniin siirtoikkunan aikana, mutta Tuttosportin mukaan milanolaisjoukkue on varannut uuden ykköshyökkääjän hankkimiseen vain 30 miljoonaa euroa, mikä rajoittaa seuran vaihtoehtoja huomattavasti.

Ainakaan paljon puhutut Torinon Andrea Belotti ja Borussia Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyang eivät tule lähtemään seuroistaan Milanin varaamalla summalla.

Yksi Milaniin yhdistetyistä hyökkääjistä on Fiorentinan kroatialaiskärki Nikola Kalinic, 29, josta Viola haluaisi juurikin 30 miljoonaa.

Milan on toistaiseksi tarjonnut viime kaudella 15 maalia Serie A:ssa iskeneestä Kalinicista 20 miljoonaa euroa.

Toisena vaihtoehtona esiin on noussut joukkuetta vuosina 2010-2012 edustanut ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic, joka on tällä hetkellä ilman seuraa.

Milanin urheilutoimenjohtaja Massimo Mirabelli on jo pyöritellyt ajatusta 35-vuotiaan Ibrahimovicin tuomisesta takaisin, mutta ei ole vielä vahvistanut, että italialaisseura olisi hänen perässään.