Bundesliigan videotuomarikokeilu saatetaan kuopata ennenaikaisesti – ”Tämä ei voi jatkua näin”

© Kuva: Getty Images

Saksan videotuomarikokeilun projektijohtaja Hellmut Krug on myöntänyt, että kokeilu saatetaan lopettaa ennenaikaisesti, mikäli siinä ilmenneet ongelmat haittaavat tuomarien työskentelyä jatkossakin.

Viime viikonloppuna Bundesliigassa oli massiivisia ongelmia uuden systeemin kanssa, kun videotuomarit eivät saaneet yhteyttä kentällä operoiviin kollegoihinsa.

Krugin mukaan hänen kärsivällisyytensä on jo käymässä vähiin, sillä vastaavia ongelmia nähtiin jo elokuun alussa Saksan Super cupissa, minkä jälkeen valmisteluja Bundesliigan avauskierrosta varten tehostettiin.

– Tämä ei voi jatkua näin viikosta toiseen. Se on mahdotonta hyväksyä varsinkin tuomareita ajatellen. Jos tämä jatkuu näin, meidän on keksittävä jotain muuta, kertoi Krug Sky Sportsille.

Projektijohtaja vihjasi, että Bundesliigassa saatetaan kokeilla Italian mallia, jossa videotuomarit ovat otteluiden aikana stadionin ulkopuolella pakettiautossa. Saksassa kaikki videotuomarit työskentelevät otteluiden aikana etäkeskuksessa Kölnissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.