Epäröikö Lionel Messi jatkodiilinsä kanssa? Vuosi jäljellä – allekirjoitus puuttuu

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan varapresidentti Jordi Mestre rauhoitteli seuran kannattajia torstaina, kun häneltä kysyttiin argentiinalaistähti Lionel Messin jatkosopimuksesta.

Barcelona ilmoitti heinäkuussa, että Messi, 30, ja seura ovat päässeet yhteisymmärykseen neljän vuoden diilistä, joka sisältää uuden 300 miljoonan euron ulosostoklausuulin. Katalonialaisseura kertoi samalla, että Messi allekirjoittaa sopimuksen myöhemmin, mitä ei ole vieläkään tapahtunut.

13-vuotiaasta asti Barcelonaa edustaneella Messillä on nykyistä sopimustaan jäljellä enää tämä kausi.

– Siitä on jo keskusteltu ja päästy sopuun. Kaikki vaikuttaa hyvältä. Me odomme vain oikeaa päivää allekirjoitukselle, sanoi Mestre ESPN:n mukaan.

Varapresidentiltä kysyttiin hieman ivaillen, voiko hän vakuuttaa 200-prosenttisesti, että Messi tulee allekirjoittamaan uuden sopimuksen. Mestre hehkutti heinäkuussa, että hän on 200-prosenttisen varma, että brasilialaistähti Neymar tulee pysymään seurassa, mutta brassihyökkääjä lähtikin 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla Paris Saint-Germainiin.

– Leon sopimuksen uusiminen on menossa oikeaan suuntaan. Olisin erittäin yllättynyt, jos niin ei kävisi, vastasi Mestre kysymykseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.