Kuluva kesä on ollut varsin haastava FC Barcelonan seurajohdolle. Pienimmillä kolhuilla kesästä ei ole selvinnyt seuran varapuheenjohtaja Jordi Maestre. Ainakin mies on saanut eniten lokaa niskaansa Neymarin siirron jälkeen.

Heinäkuun puolivälin jälkeen Maestre vakuutti 200 prosentin varmuudella, että Neymar on jäämässä seuraan. Kuten sittemmin tiedetään, näin ei käynyt. Sen sijaan brassipeluri pakkasi nappulakenkänsä ja suuntasi Paris Saint-Germainiin.

Paulinhon saapumisen yhteydessä pidetty tiedotustilaisuus oli Maestren kannalta ikävien kysymyksien täyttämä. Tietenkin mieheltä tivattiin, että ei eikö hän tiennyt, mitä tuleman pitää, vai valehteliko hän medialle. Vastaavasti Maestrelta kysyttiin, katuuko hän sanomisiaan.

– En kadu sanoneeni sitä, mies kertoi yksiselitteisesti.

– Viime kaudella Neymar herätti paljon kysymyksiä. Mutta lähtiessämme kautta edeltävälle kiertueelle, mitään ei ollut päätettynä. Sanoin, että hän jää, sillä kysymyksen hetkellä emme tienneet, että hän aikoo lähteä. Tai että hän ylipäätään tahtoo lähteä, Mastre avasi kommenttinsa taustoja.

Tiedotustilaisuudessa varapuheenjohtaja pääsi vastaamaan uudelleen kysymykseensä. Toimittaja uteli huumorimielellä, että voiko Maestre sanoa 200 prosentin varmuudella, että Lionel Messi allekirjoittaa jatkosopimuksensa.

– Kysymys on ennemmin ajankohdasta, kuin siitä, että tapahtuuko jatkosopimuksen allekirjoitus. Nyt vain odotamme hyvää hetkeä, Maestre vakuutti jälleen.

Lähde: Marca