Huikeaa draamaa Lontoon paikallisottelussa – Chelsea taisteli voittoon viime hetkillä

© Kuva: Getty Images

Chelsea nappasi sunnuntaina 2-1-voiton Tottenham Hotspurista Lontoon paikallisottelussa Valioliigassa.

Avausmaalista vastasi espanjalaispuolustaja Marcos Alonso, joka upotti upean vapaapotkun Tottenhamin verkkoon 24. minuutilla. (Katso video)

Tottenham hallitsi suuren osan ajasta palloa ja haki vimmatusti tasoitusta, mutta maalipaikat olivat niukassa kummassakin päädyssä. Chelsea tyytyi varsinkin toisella jaksolla hakemaan ratkaisua vastahyökkäysten muodossa.

Spursin hyvä painostus tuotti kuitenkin tulosta 82. minuutilla, joskin osumassa oli runsaasti onnea mukana. Christian Eriksen lähetti vapaapotkun vastustajan rangaistusalueelle ja juuri kentälle tullut Chelsea-hyökkääjä Michy Batshuayi ohjasi pallon päällään omaan maaliinsa.

Chelsean sankariksi ja ottelun ratkaisijaksi nousi hetkeä myöhemmin pelin avausmaalin tehnyt Alonso.

Tottenhamin Moussa Sissoko menetti pallon keskikentällä ja Chelsea ryntäsi nopeaan hyökkäykseen. Pedro Rodriguez vapautti Alonson tekopaikkaan ja espanjalaispuolustaja laukoi pelivälineen verkkoon. Alonson kuti jättänee Tottenhamin maalivahdille Hugo Llorisille jotain hampaankoloon, sillä laukaus luiskahti helposti sisään hänen kainalostaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.