Newcastle Unitedin ja Burnleyn entinen keskikenttäpelaaja Joey Barton on tehnyt selväksi, ettei Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kuulu hänen suosikkivalmentajiinsa.

Barton sanoi viikonloppuna talkSPORT:lle, että Klopp, 50, on vain ”iso saksalainen cheerleader” eikä huipputason jalkapallovalmentaja.

Kick Off -ohjelmassa Barton päätti jatkaa Kloppin puutteiden käsittelyä luettelemalla valmentajia, jotka ovat hänen mielestään parempia kuin Liverpoolin saksalaisluotsi.

– En ole missään vaiheessa kutsunut häntä keskiverroksi. Olen vain sanonut, että hän ei ole erityinen valmentaja. Hän ei ole (Pep) Guardiola, hän ei ole (Jose) Mourinho, hän ei ole (Carlo) Ancelotti. Uskon, että hän laskee itsensä siihen kategoriaan, sanoi Barton.

– Menisin jopa niin pitkälle ja sanoisin, että hän ei ole edes (Mauricio) Pochettino. Pidetään mielessä, että hän tienaa kaksi miljoonaa puntaa kaudessa enemmän kuin Pochettino. Jos minun pitäisi valita heidän kahden väliltä sen perusteella, mitä olen Englannissa nähnyt, niin ottaisin Pochettinon joka päivä.