Lazion johtaja Claudio Lotito on vahvistanut, että seura on saanut kesän mittaan useita virallisia tarjouksia kärkihyökkääjä Keita Balde Diaosta. Samalla Lotito kertoi, että senegalilaispelaaja tietää jo, missä tahtoo pelata ensi kaudella

– Hän on päättänyt, mihin seuraan haluaa, Lotito kertoi.

– Hän on aina kieltäytynyt kaikista paitsi Juventuksen tarjouksista.

Vuonna 1995 syntyneen hyökkääjän toive tulee hyvin mahdollisesti toteutumaan, sillä Juventuksen tiedetään olevan kiinnostunut nuorukaisen hankkimisesta. Daily Mailin mukaan Serie A:n mestarijoukkue ostaisi kärkipelaajan vielä tämän kesän aikana.

Ajankohta siirrolle on varsin optimaalinen, sillä miehen sopimus Lazion kanssa päättyy vuoden kuluttua. Lazio on kuitenkin tehnyt selväksi, että hyökkääjän hankkiminen ei tule halvaksi.

– Jos seura tahtoo Keitan, tulee heidän tyydyttää meidät taloudellisesti, Lotito sanoi yksiselitteisesti.