Entinen Liverpoolin ja Walesin huippuhyökkääjä Ian Rush kommentoi maanmiehensä Gareth Balen paljon spekuloitua tulevaisuutta.

Kokemuksen syvällä rintaäänellä puhuva Rush uskoo, että jahka Bale siirtyisi Real Madridista takaisin Valioliigaan, olisi se hallaa miehen uralle. Rushin mukaan paluu olisi askel taaksepäin hyökkääjän uralla.

Viime päivinä huhut Balen mahdollisesta siirrosta Manchester Unitediin ovat kiihtyneet. Real Madridin uskotaan hankkivan ranskalainen Kylian Mbappe vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. 18-vuotiaan superlupauksen saapuminen seuraan toisi Realille positiivisen ongelman: mihin laittaa kaikki huippuhyökkääjät.

Zinedine Zidane on espanjalaislehti Marcan mukaan jo kertonut, että juuri Bale olisi se hyökkääjä, joka tekisi tilaa nuorelle Mbappelle.

Liverpoolin seurahistoriassa eniten maaleja tehnyt Rush tähdensi, että Balen paluu Valioliigaan olisi mieluista nähtävää, mutta vielä ei ole oikea aika jättää Mestarien liigan kahdesti putkeen voittanutta joukkuetta taakseen.

Lähde: AS