Liverpool marssi varmasti Mestarien liigan lohkovaiheeseen – vahva alku liikaa Hoffenheimille

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Liverpool eteni varmasti Mestarien liigan lohkovaiheeseen kaatamalla Hoffenheimin viimeisellä karsintakierroksella. Loppulukemat Liverpoolille 4-2 ja yhteismaalit 6-3.

Liverpoolin vahva alku oli myrkkyä Hoffenheimille. Emre Can vei isännät 1-0-johtoon jo kymmenen minuutin kohdalla. AS Romasta kesän aikan hankittu Mohamed Salah lisäsi johtoa 18. minuutilla ja Can teki illan toisensa muutama minuutti myöhemmin.

Mark Uth toi vieraille vielä pienen oljenkorren 28. minuutilla kaventamalla pelin 3-1:een.

Hoffenheim olisi tarvinnut toiselle puoliajalle lentävän lähdön, jotta nousu olisi ollut vielä mahdollinen. Roberto Firmino lopetti kuitenkin viimeisetkin toiveet reilun tunnin kohdalla viimeistelemällä Liverpoolin neljännen osuman.

Loppu olikin enemmän pelailua kuin mitään muuta. Sandro Wagner toi runsaspäiselle vieraskannattajaryhmälle pientä iloa kaventamalla loppulukemat 4-2:een vielä 79. minuutilla.

Liverpoolin jatkoonmenon myötä Mestarien liigan lohkovaiheessa pelaa peräti viisi englantilaisjoukkuetta. Mukana ovat Liverpoolin lisäksi Chelsea, Tottenham, Manchester City sekä Eurooppa-liigan viime kaudella voittanut Manchester United. Hoffenheim jatkaa pelejään Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!