Kakkosen lohko A:n kärkijoukkueisiin lukeutuva KTP on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Said Ahmed Abdulkadirin kanssa.

Abdulkadir, 18, oli viimeksi kirjoilla Veikkausliigassa pelaavassa PS Kemissä, jonka kanssa hän purki sopimuksensa heinäkuussa. Aikaisemmin urallaan hän on pelannut PK-35 Vantaan ja ja Vantaan Jalkapalloseuran junioreissa.

Vantaalaislähtöinen pelaaja ehti pelata keväällä kaksi ottelua PS Kemin kanssa Suomen Cupissa, mutta loukkaantui viikko ennen sarjakauden alkua, joten debyytti Veikkausliigassa jäi tekemättä.

Abdulkadirin ja KTP:n tavoitteet ovat korkealla. Keskikenttäpelaajan sopimukseen kirjattiin optiot myös kahdesta seuraavasta kaudesta, mutta ne raukeavat, mikäli kotkalaiset eivät nouse kuluvan kauden päätteeksi Ykköseen.

–Sain hieman peliaikaa kahdessa Suomen cupin ottelussa sekä pelasin harjoitusotteluissa täysiä minuutteja. Sain valmennukselta hyvää palautetta otteistani, kunnes sitten nilkkavamma pakotti minut noin 10 viikon sairauslomalle. Nyt olen kuitenkin toipunut täyteen kuntoon ja valmis taistelemaan paikasta avauskokoonpanossa, Abdulkadir kertoo KTP:n tiedotteessa.

–Kotka on hyvä paikka nuorelle tulla kehittymään, sillä meillä on olosuhteet kunnossa. Samalla toivomme, että nämä nuoret nousisivat meidän kanssamme yhdessä ylemmille sarjatasoille, KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen kertoo.

KTP pelasi viimeksi Veikkausliigassa vuonna 2015, mutta kaksi peräkkäistä putoamista veivät seuran Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Kakkoseen.