Espanjan La Ligan Sevilla tiedotti maanantaina, että se aikoo haastaa Atletico Madridin oikeuteen laitapelaaja Vitolon siirron takia, kertoo ESPN.

Vitolo, 27, siirtyi Atleticoon Sevillasta tänä kesänä, mutta hänet lainattiin välittömästi kasvattajaseuraansa UD Las Palmasiin, sillä Atletico kärsii yhä siirtokiellosta eikä saa täten rekisteröidä uusia pelaajia.

Espanjan maajoukkuepelaaja liittyy madridilaisten vahvuuteen tammikuussa.

Vitolo lähti Sevillasta heinäkuussa maksamalla oman 37,5 miljoonan euron ulosostoklausuulinsa. Sevillan mukaan hän suostui kuitenkin jatkamaan sopimustaan seuran kanssa vain kaksi päivää aiemmin, eikä sopimusta voisi rikkoa vain toispuolisesti.

Sevilla ilmoitti, että sen seurajohto alkoi suunnitella lakitoimia välittömästi tapahtuneen jälkeen. Saatuaan tarvittavan tiedon ja tuen alan ammattilaisilta, Sevilla päätti ryhtyä lakitoimiin suunnitelmanaan haastaa Atletico Madrid, UD Las Palmas ja Vitolo oikeuteen.

Vitolo liittyi Sevillaan vuonna 2013 Las Palmasista 3,2 miljoonalla eurolla. Viime kaudella hän esiintyi seuran paidassa 43 ottelussa, joissa hän teki yhteensä kuusi maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä.