FC Barcelona yritti kesän siirtoikkunan aikana hankkia Liverpoolin tähtipelaaja Philippe Coutinhon keinoja kaihtamatta. Barcelona yritti neuvotella suoraan Coutinhon kanssa ilman Liverpoolin lupaa, kertoo viimeiset Football Leaks -tiedot.

Barcelona väitti siirtoikkunan jälkeen, että Liverpool olisi pyytänyt Coutinhosta 200 miljoonaa euroa siirtoikkunan viimeisenä päivänä, mutta se ei pitänyt paikkaansa. Liverpool ei missään vaiheessa ollut halukas myymään Coutinho mistään hinnasta, vaikka Coutinho oli keskustellut Jürgen Kloppin kanssa siitä, että hän haluaisi siirtyä. Coutinho myös myönsi julkisesti siirtoikkunan päätyttyä halunneensa siirtoa, lue lisää tästä.

Liverpoolin urheilutoimenjohtaja Michael Edwards kertoi Barcelonan urheilutoimenjohtaja Oscar Graulle jo heinäkuun 20. päivänä, että Coutinho on koskematon. Siitä huolimatta Barcelona oli suoraan yhteydessä tämän jälkeen pelaajaan.

Barcelonan seurajohto väitti, että siirto kaatui liian korkeaan siirtosummaan, mutta oikeasti siirto ei ollut missään vaiheessa edes toteutumassa.

Barcelonan viimeinen 130 miljoonan euron tarjous hylättiin myös suorilta käsin Liverpoolin päässä. Edwards oli sanonut Barca-johdolle seuraavaa siirtoikkunan loppumetreillä:

– Pyydän kohteliaasti, että lopetatte julkisesti ja yksityisesti Coutinhon ahdistelun. Mikään summa ei muuta meidän mielipidettä.

Lähde: Calcio Mercato