Jukka Raitala elää jännittäviä aikoja: ”Ei tiedä tapahtuuko se tänään vai viikon päästä”

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Huuhkajista tuttu laitapuolustaja Jukka Raitala, 29, elää jännittäviä aikoja vaimonsa Riikan kanssa. Pariskunta odottaa esikoisensa syntymää.

Raitala on näillä näkymin Columbus Crew SC:n kokoonpanossa New York Red Bullsia vastaan MLS-sarjan ottelussa ensi yönä Suomen aikaa. Raitala jätti edellisen vierasottelun viime lauantaina välistä varmuuden vuoksi. Lähtö sairaalaan voi tulla hetkenä minä hyvänsä.

– On se vähän, ei nyt turhauttavaa, se ei ole oikea sana. Kun ei tiedä tapahtuuko se tänä yönä, kolmen päivän päästä vai viikon päästä, mutta on se hienoa. Se on uutta meille molemmille ja todella jännittävää, Raitala kertoi torstaina The Columbus Dispatch -lehdelle.

Raitala on noussut Columbuksessa arvostettuun asemaan siirryttyään Pohjois-Amerikkaan täksi kaudeksi Norjasta. Raitala on tällä kaudella pelannut 24 ottelussa.

– Jukassa on hienoa, että hän tekee työnsä. Hän laittaa päänsä alas ja menee töihin. Hän on todella luotettava pelaaja ja sellaista tarvitaan joukkueessa. Hän on joustava. Se on kunnianhimoisen pelaajan elämää. Kunnianhimoiset pelaajat haluavat menne eteenpäin, Raitalan valmentaja Gregg Berhalter sanoi.

Raitala on ollut tyytyväinen aikaansa Columbuksessa.

– Tämä on ollut todella mukava matka tähän asti ja olen ollut todella tyytyväinen, Raitala sanoi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!