Katso kuva: Timo Furuholmilta hulvaton päivitys joukkuetoverin jatkosopimuksesta – uusi Zlatan?

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter tiedotti keskiviikkona peräti viidestä jatkosopimuksesta, lue lisää täältä. Mukana oli myös hurjassa iskussa olleen hyökkääjälupaus Benjamin Källmanin jatkosopimus.

Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen ykköshyökkääjä on tällä kaudella paukutellut peräti seitsemän osumaa Veikkausliigassa. Nuorukainen on Interin paras maalintekijä yhdessä Njazi Kuqin kanssa.

Inter ei aluksi käyttänyt Källmanin optiota, mutta jatkosopimus syntyi lopulta. Sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta piti sopimusta todella tärkeänä

– Källman on yksi Suomen lupaavimpia kärkipelaajia ja uskomme hänen nousevan A-maajoukkueeseen lähivuosina. Hänen jatkonsa oli meille erittäin mieluinen asia, Piccareta kertoi seuran tiedotteessa.

Myös joukkueen kapteeni Timo Furuholm oli selvästi iloinen nuorukaisen jatkosopimuksesta. Mies vihjasi jo ennen seuran virallista tiedotetta Källmanin jatkosta Twitterissä.

Samaisella kuvalla Zlatan Ibrahimovic kertoi aiemmin jatkavansa Manchester Unitedissa. Furuholmin julkaisemassa kuvassa Källmanin kasvot olivat ilmestyneet Ibrahimovicin tilalle.

Katso Furuholmin julkaisema kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Katso alta Ibrahimovicin aiemmin julkaisema kuva. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille