Kuva: Valioliigan huippukamppailussa järkyttävä yhteentörmäys – Manchester City -vahti lähti paareilla

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn ja Liverpoolin välisessä Valioliigan kohtaamisessa nähtiin todella hurja yhteentörmäys ensimmäisellä puoliajalla. City vei lopulta pisteet tylyin 5-0-lukemin.

Ottelun 37. minuutilla Liverpool pelasi Sadio Manelle pystyjuoksun. Mane yritti tavoitella palloa hypäten ilmaan samaan aikaan, kun City-vahti Ederson tuli vastaan ja yritti puskea palloa. Mane tuli tilanteeseen todella kovalla vauhdilla ja hänen potkuyrityksensä osui suoraan päähän Edersonia, joka ehti puskea palloa ennen Manen potkua.

Mane lensi tilanteesta suoralla punaisella kortilla ulos. Televisiokuvien perusteella Mane yritti tavoitella palloa, eikä huomannut Edersonin ehtivän tilanteeseen ensin. Ederson näytti loukkaantuvan vakavasti, sillä hänet kannettiin paareilla ulos kentältä. Edersonille laitettiin myös kaulatuki. Katso video tilanteesta täältä (Viasat). Ottelun loppuhetkillä Ederson nähtiin televisiokuvissa tolpillaan, vaikkakin poski oli peitetty isolla laastarilla.

Edersonin tilalle Cityn maalille jouduttiin vaihtamaan Claudio Bravo. Manen lennettyä ulos, ei voittajasta juuri ollut epäselvyyttä. Tauolle mentiin 2-0-lukemista. Avausjakson osumista vastasivat Sergio Agüero sekä Gabriel Jesus.

Toisella puoliajalla City jatkoi vyöryttämistään kohti Liverpoolin maalia. Jesus viimeisteli vielä toisen osuman ja 5-0-loppulukemat iski Leroy Sane 77. minuutilla sekä lisäajalla.

City nousi ainakin hetkellisesti voiton myötä Valioliigan kärkeen. Liverpoolille tappio oli kauden ensimmäinen.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️