Loukkaantumisista kärsinyt Liverpool-hyökkääjä otettiin vaihtoon reservipelissä – ”Emme ota riskejä”

© Kuva: Getty Images

Liverpool toivoo, että hyökkääjä Danny Ingsin vaivat eivät olisi uusiutumassa jälleen.

Ings, 25, siirtyi Liverpooliin kesällä 2015 Burnleysta. Hän on kärsinyt kuitenkin vaikeista nivelside- ja polviongelmista eikä ole pystynyt pelaamaan Valioliigassa joukkueen kanssa kuin vasta kuudessa ottelussa.

Sunnuntaina Ings oli avauskokoonpanossa, kun Liverpoolin reservit kohtasivat Manchester Cityn, mutta hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon jo 36. minuutilla, koska hän ei uskonut olevansa vielä täydessä kunnossa.

Reservijoukkueen valmentaja Neil Critchleyn mukaan kyseessä oli varotoimenpide.

– Hän tunsi jotain pelin alkuvaiheilla eikä hänellä ollut kaikki hyvin, joten emme ota mitään riskejä Dannyn kanssa. Edustusjoukkueella on vielä paljon pelejä edessä, kertoi Critchley Liverpoolin verkkosivuilla.

– Meidän tulee vain huolehtia hänestä ja arvioida hänen vointiaan, mutta olen varma, että hän tulee kuntoon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.