PSG-pomon mukaan seurarakkaus toi tähtihankinnan Pariisiin: ”Muut joukkueet tarjosivat enemmän”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Paris Saint-Germainin seurapresidentin Nasser Al-Khelaifin mukaan seura sai kesällä taistella tosissaan teinisensaatio Kylian Mbappen allekirjoituksesta.

Mbappe, 18, liittyi PSG:hen AS Monacosta vuoden lainasopimuksella, jossa on mukana osto-optio. Pariisilaisjoukkue tulee lunastamaan hänet omakseen ensi kesänä 180 miljoonalla eurolla. Mbappesta tulee siirron myötä kaikkien aikojen kallein teinipelaaja sekä kaikkien aikojen toiseksi kallein pelaaja, heti joukkuekaverinsa Neymarin jälkeen, joka siirtyi PSG:hen FC Barcelonasta 222 miljoonalla eurolla.

Al-Khelaifi kertoo Telegraphin haastattelussa, että muut seurat olivat valmiita maksamaan Mbappesta jopa enemmän kuin PSG.

– Se oli erittäin kova kilpailu, usko pois. Jotkut muut seurat tarjosivat vielä enemmän kuin me. Jokainen suurseura halusi hänet, mutta me kerroimme hänelle projektistamme ja kunnianhimostamme. Hän on ranskalainen, hän on pariisilainen ja tämä seura oli hänen sydämessään.

– Hän halusi pysyä Ranskassa ja puolustaa Ranskan värejä Mestarien liigassa. Se on syvällä hänessä. Hän haluaa tehdä historiaa täällä. Hän rakastaa tätä seuraa, ja se on hänen unelmansa pelata Paris Saint-Germainissa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS