Kaksi ylärimaosumaa oli mitä Ranskan supertähtiä vilisevä jalkapallomaajoukkue sai aikaa pientä Luxemburgia vastaan. Antoine Griezmann osui rimaan vapaapotkusta ja Paul Pogba puski pallon maalipuihin, mutta verkkoihin asti pallo ei ottelussa löytänyt.

Ranska oli saada karmaisevaa shokkihoitoa 78. minuutilla, kun Luxemburgin hyökkääjä Gelson Rodrigues pääsi hyvälle paikalle ja oli todella lähellä maalintekoa.

Ranskalaiset saattoivat lähteä ennakkoon paljon heikompaa vastustajaa vastaan huonolla asenteella, sillä he voittivat muutama päivä aiemmin Hollannnin lukemin 4-0.

– Torstain tulos ja kolme pistettä oli meille tärkeää, mutta nyt meidän pitää taistella loppuun asti. Kaksi viimeistä ottelua tulevat olemaan ratkaisevia, Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps sanoi TF1:lle.

Ranskalla on edessään vielä ottelut Bulgariaa ja Valko-Venäjää vastaan lokakuussa.