SPAL pelaa Serie A:n sunnuntain iltapäiväottelussa vakuuttavasti kauden aloittanutta Internazionalea vastaan San Sirolla. Huuhkajien toppari Sauli Väisänen aloittaa jo kolmannen ottelunsa SPAL:n avauskokoonpanossa.

Väisänen siirtyi kesällä AIK:sta sarjanousija SPAL:n riveihin ja on ottanut heti paikkansa joukkueen kolmen topparin puolustuslinjasta.

Jos on Inter aloittanut vahvasti kautensa, niin samaa voi sanoa myös sarjanousija SPAL:sta, joka voitti edellisessä ottelussa Udinesen ja pelasi avausottelussa Lazion vieraana maalittoman tasapelin. Väisänen pelasi molemmissa otteluissa täydet minuutit.

Interiä vastaan Väisänen pääsee mittaamaan tasonsa aivan Serie A:n huippuja vastaan. Interin kapteeni Mauro Icardi on pommittanut kahdessa ottelussa neljä maalia, joten suomalaistoppari saa tehdä varmasti täyden päivätyön pitääkseen argentiinalaishyökkääjän kurissa.

Väisänen pelasi Huuhkajien mukana täydet minuutit Kosovoa vastaan ja tuli Islantia vastaan kentälle avauspuoliskolla, kun Juhani Ojala loukkasi itsensä. Suomi voitti molemmat ottelut maalein 1-0.

Interin ja SPAL:n välinen kamppailu alkaa kello 13.30 Suomen aikaa. Lue Väisäsen mietteitä alkutaipaleesta Italiassa täältä ja toimittajamme arvio Väisäsen debyytistä täältä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.