Seurapomo paljastaa: Carlo Ancelotti riitautui usean Bayern Münchenin tähtipelaajan kanssa

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Bayern München antoi torstaina kenkää italialaiselle päävalmentajalleen Carlo Ancelottille.

Ancelottin viimeinen edesottamus Bayernin luotsina oli keskiviikkoinen 0-3-tappio Paris Saint-Germainille Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa.

Müncheniläisseuran presidentti Uli Hoeness kertoi lehdistötilaisuudessa, että kehno tulos pariisilaisia vastaan ja heikohko alku Bundesliigassa eivät olleet ainoat syyt Ancelottin lähdölle. Seurapresidentin mukaan italialaisvalmentaja oli riitautunut useamman Bayernin avainpelaajan kanssa.

– Valmentajan tärkeimmät pelaajat eivät saa olla hänen vihollisiaan. Olen oppinut elämäni aikana erään sanonnan: ”Vihollinen vuoteessa on kaikista vaarallisin.” Siksi meidän oli toimittava, sanoi Hoeness Spox-sivuston mukaan.

Ancelotti yllätti monet Bayernin kannattajat keskiviikkona pelaajavalinnoillaan. Tähtipelaajat Franck Ribery, Arjen Robben ja Mats Hummels oli jätetty penkille, mikä aiheutti sivuston mukaan lisää eripuraa joukkueen sisällä.

Hoenessin mukaan Ancelottia vastaan oli kääntynyt viime päivien aikana viisi pelaajaa. Bayern-presidentti ja seuran toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge pitivät kriisipalaverin torstaina iltapäivällä, ja päätös Ancelottin lähdöstä oli selvillä noin puoli neljältä paikallista aikaa.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliSeuralegenda hehkuttaa ManU:n kesähankintaa: ”Tuohon hintaan halpa löytö”
Seuraava artikkeliIL: Mihin jäi Roope Riskin maajoukkuekutsu? – ”Odotin, että olisin päässyt”