Tottenham palasi voittojen tielle Valioliigassa, kun se kaatoi West Hamin Lontoon derbyssä maalein 3-2. Tottenhamin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Christian Eriksen teki historiaa voittomaalillaan.

Ensimmäisellä puoliajalla Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane jatkoi syyskuun vahvoja otteitaan. Kane vei ensin Dele Allin syötöstä Spursin vierasjohtoon. Vain muutama minuuttia myöhemmin 24-vuotias Spurs-hyökkääjä seurasi Joe Hartin torjunnan ja viimeisteli pallon varmasti maaliin.

Toisella puoliskolla Eriksen vei vieraat jo 3-0-johtoon varmalla viimeistelyllä 16-rajan tuntumasta. Maali oli Eriksenille uran 33. Valioliigassa. Eriksen siirtyi osumallaan eniten valioliigamaaleja tehneeksi tanskalaiseksi ohi Nicklas Bendtnerin.

West Ham kuitenkin nousi taistelemaan pisteistä, kun Javier Hernandez kavensi puskumaalilla ensin 3-1:een 65. minuutilla.

Ote siirtyi kotijoukkueelle, kun Tottenhamiin PSG:stä kesällä siirtynyt laitapuolustaja Serge Aurier lensi 70. minuutilla suihkuun kahden keltaisen kortin myötä. Hammers nousi ottelun viime hetkillä maalin päähän, kun Cheikhou Kouyate puski voimalla Arthur Masuakun keskityksen maaliin.

Ottelun viime hetkien painostuksesta huolimatta West Ham ei saanut tasoitusta aikaiseksi. Voiton myötä Tottenham nousi sarjassa neljänneksi. West Hamin tuska jatkui sarjan häntäpäässä, sillä joukkue on onnistunut keräämään kuudesta pelaamastaan ottelusta vain neljä pistettä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.