Vajaa 40 miljoonaa kirouksesta? – Fanit: Oxlade-Chamberlain toi epäonnen Liverpooliin

© Kuva: Getty Images

Liverpool maksoi noin 38 miljoonaa euroa Alex Oxlade-Chamberlainista Arsenalille. Kaupan jälkeen Liverpool ei ole voittanut yhtäkään ottelua. Tiistaina Leicester pudotti Liverpoolin Liigacupissa maalein 2-0.

Oxlade-Chamberlain on joutunut saman tien kannattajien hampaisiin. Otteet kentällä eivät ole vakuuttaneet, eikä toisaalta Liverpoolin pelaaminen ole muutenkaan vakuuttanut viime aikoina.

Liverpoolin kannattajat alkoivat jo Leicester-ottelun aikana epäillä, onko Oxlade-Chamberlainin hankinta osa katalaa salaliittoa. Liverpool ei nimittäin ole voittanut Oxlade-Chamberlainin siirryttyä seuran riveihin yhtäkään ottelua, kun taas Arsenal on kaupan jälkeen ollut voittamaton.

– Vaikuttaa siltä, että Arsenal teki jotain voodoota, kun he myivät Oxlade-Chamberlainin Liverpooliin. Mies on kävelevä kirous, eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti. Twiitti alla, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Lisää reagointeja alla:


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?