Liverpool maksoi noin 38 miljoonaa euroa Alex Oxlade-Chamberlainista Arsenalille. Kaupan jälkeen Liverpool ei ole voittanut yhtäkään ottelua. Tiistaina Leicester pudotti Liverpoolin Liigacupissa maalein 2-0.

Oxlade-Chamberlain on joutunut saman tien kannattajien hampaisiin. Otteet kentällä eivät ole vakuuttaneet, eikä toisaalta Liverpoolin pelaaminen ole muutenkaan vakuuttanut viime aikoina.

Liverpoolin kannattajat alkoivat jo Leicester-ottelun aikana epäillä, onko Oxlade-Chamberlainin hankinta osa katalaa salaliittoa. Liverpool ei nimittäin ole voittanut Oxlade-Chamberlainin siirryttyä seuran riveihin yhtäkään ottelua, kun taas Arsenal on kaupan jälkeen ollut voittamaton.

– Vaikuttaa siltä, että Arsenal teki jotain voodoota, kun he myivät Oxlade-Chamberlainin Liverpooliin. Mies on kävelevä kirous, eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti. Twiitti alla, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Mighty Reds LFC

@lfc_mighty
Seems like Arsenal put some voodoo on Oxlade Chamberlain when they sold him to Liverpool.

Man is a walking curse.

Lisää reagointeja alla:

🇳🇬

@Ovieomoemevor
Arsenal has not lost a game since OX left and Liverpool has not won a game since OX came...thinking of a curse

Eyen Ibibio

@EyenIbibio
As an @Arsenal fan I have to say it feels a lot like we sold our curse to @LFC for just £40m. Incredible business! #OxladeChamberlain #COYG

thefoodbae

@TheF00dBae
Chamberlain has passed the Arsenal curse to Liverpool 😂