Dundee-luotsi harmitteli suomalaispelaajan rehellisyyttä – Celtic kiitti

© Kuva: Getty Images

Celtic pysyi yhä voittamattomana Skotlannin Valioliigassa, kun se kaatoi kotonaan lauantaina Dundee FC:n 1-0. Dundeen suomalainen keskikenttäpelaaja Glen Kamara pelasi täydet minuutit jälleen kerran.

Kamara on pelannut kaikissa Dundeen tämän kauden otteluissa. Dundeen päävalmentaja Neil McCann harmitteli ottelun jälkeen viheltämättä jääneitä rankkareita. Myös Kamaralla olisi ollut McCannin mukaan mahdollisuus kaatua ja hankkia rankkari, mutta suomalaispelaaja pysyi visusti pystyssä.

– Mielestäni meidän rehellisyys vahingoittaa meitä. Glen Kamaralla oli tilanne ensimmäisellä jaksolla, missä hän oli liian kunniallinen ja pysyi pystyssä. Se olisi voinut olla rankkari (jos Kamara olisi kaatunut), McCann harmitteli Skotlannin BBC:lle.

Celticin voittomaalin teki tunnin kohdalla Olivier Ntcham, jolla maali oli kauden toinen. McCannin mukaan Dundeelta vietiin useampi rankkari.

– Eniten minua ärsyttää Jach Hendryn tilanne. Se oli selvä pilkku mielestäni. Hän voitti pääpallon ja Cristian Gamboa lanasi hänet. Eikä minua kiinnosta, missä se tapahtui kentällä, se olisi pitänyt viheltää ja nimenomaan boksin sisällä rankkariksi, McCann murisi.

Celtic jatkaa Skotlannin Valioliigan kärjessä. Dundee FC on kahdeksantena kerättyään yhdeksästä ottelusta kahdeksan pistettä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.