”Hän on kuin Totti AS Romalle” – FC Interin päävalmentaja ei säästellyt puhuessaan seuraikonista

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

FC Inter isännöi perjantaina HJK:ta Veikkausliigassa. Kyseessä ei ole mikä tahansa ottelu, sillä seuraikoni Henri Lehtonen pelaa viimeisen kotiottelun FC Interin riveissä.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta tietää, kuinka iso merkitys Lehtosella on Inter-yhteisölle.

– ”Pänä” on Inter-legenda ja joukkueen symboli, kuten Francesco Totti oli AS Romassa ja Paolo Maldini AC Milanissa. Olen tyytyväinen, että minulla on ollut kunnia tehdä töitä hänen kaltaisen ammattilaisen kanssa. Vaikka hän nyt pelaajana täällä lopettaakin, tulee hänen kaltaisensa legendat olemaan aina iso osa tätä seuraa, Piccareta sanoi seuran nettisivuilla.

Lehtoselle ei tarjottu jatkosopimusta, mutta laituri ei ole vielä sanonut, että ura loppuu kokonaan. Lehtonen on pelannut koko ammattilaisuransa Interin paidassa.

– Ottelu on varmasti erityinen ”Pänälle” ja kaikille Inter-henkisille. Meidän pitää kantaa joukkueena vastuu, että pystymme tuottamaan hänelle ikimuistoisen illan positiivisissa merkeissä, Piccareta toivoi.

37-vuotias Lehtonen kiitti vuolaasti kannattajia, joiden kanssa mies matkusti nuorempana vieraspeleihin, jos ei paikkaa kokoonpanosta auennut.

– Haluan kiittää kannattajia siitä tuesta, mitä joukkue ja itse olen heiltä saanut. Muistan hyvin ajat, kun olin joukkueessa vielä vain treenivahvuudessa. Silloin tuli monesti matkustettua heidän kanssa vieraspeleihin ja katsottua kotiotteluita melkeinpä soihtu kädessä joukkuetta kannustaen. Se oli upeaa, Lehtonen sanoi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!