Viime aikoina hyvään maalivireeseen päässyt gambialaishyökkääjä, Helsingin Jalkapalloklubin Ousman Jallow herätti kesällä kiinnostusta myös HJK:n Eurooppa-liigan karsintavastustajassa, makedonialaisessa FK Shkendijassa, kertoo Helsingin Sanomat.

Toista kertaa ja kolmatta kauttaan Klubissa pelaava Jallow, 28, on iskenyt tämän kauden Veikkausliigassa neljä maalia. Kaikki osumat ovat syntyneet viime kierroksilla. Jallow iski syyskuun lopussa Kemiä vastaan kaksi maalia ja teki saman tempun eilen maanantaina FC Lahden vieraillessa Töölössä.

Heinäkuussa hän iski HJK:n ainoan maalin Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen avausosassa Shkendijaa vastaan. Ottelu päättyi helsinkiläisten 1-3-tappioon. Viikon päästä joukkueet päätyivät 1-1-tasapeliin, ja Shkendija eteni seuraavalla kierrokselle yhteistuloksella 4-2.

HJK:n putoamisesta huolimatta Jallow oli tehnyt vaikutuksen vastustajan leirissä.

– Sain paljon tarjouksia, kun pelasimme Mestarien liigan karsinnoissa. Jopa makedonialainen Shkëndija halusi minut sen jälkeen, kun tein maalin heitä vastaan. Juttelin siitä veljeni kanssa, hän on agenttini, ja sanoimme, että pitää odottaa vähän aikaa. Katsotaan, mitä tapahtuu, Jallow kertoi Helsingin Sanomille.

Gambialaishyökkääjän sopimus Klubin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

– Minulla on täällä ystäviä, ja Demba Savage on täällä. Joukkue on kuin perhe, mikä on tärkeätä. Mutta katsotaan, mitä käy kauden jälkeen.

– En ole sellainen pelaaja, joka puhuu paljon medialle. Olen kokenut pelaaja, ja minusta minulla on hyvä ansioluettelo. Uskon itseeni, ja se on tärkeintä.