© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkaja-pelaaja lupasi islantilaiselle joukkuetoverilleen apuja: ”Oli hienoa auttaa heitä”

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Simon Skrabb ihastutti Kroatiaa vastaan pelatussa MM-karsinnoissa Huuhkajien hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Skrabb uskalsi pitää palloa ja mies oli Suomen parhaimmistoa hienossa vierastasapelissä.

Skrabb palasi seurajoukkueensa IFK Norrköpingin pariin montaa kokemusta rikkaampana.

– Pelissä oli monta kaksinkamppailua Luka Modricia ja Ivan Rakiticia vastaan, joten se oli todella hauskaa. Modric on loistava pelaaja. Voisin sanoa, että häneltä on mahdotonta ottaa palloa pois, sen sijaan napautin häntä kyllä muutaman kerran jaloille. Se oli mahtava peli pelata ja voimme olla ylpeitä otteistamme siellä, Skrabb sanoi IFK Norrköpingin nettisivuilla.

Skrabb sai joukkuetoveriltaan Jon Gudni Fjolusonilta kiitosviestin Kroatia-ottelun jälkeen. Suomen pelattua tasapelin Kroatian kanssa, Fjolusonin edustama Islanti otti aimoharppauksen kohti MM-kisoja, jonne se lopulta selvitti tiensä lohkovoittajana. Fjoluson kertoi Corren.se-sivustolle Skrabbin luvanneen, että Suomi auttaa Islantia.

– Islanti on tehnyt fantastisen uroteon. Sitten me saimme vielä olla mukana ja auttaa heitä. Se oli hienoa, Skrabb kertoi.

Turkkia vastaan Skrabb oli huilivuorossa, mutta siinäkin ottelussa Huuhkajat osoitti venymistään nousten viime hetken osumalla 2-2-tasapeliin. Skrabbin mukaan Suomen pelaaminen on oikealla tiellä.

– Minusta todella tuntuu, että saimme maajoukkueen takaisin raiteille ja se on hyvä seuraavien karsintojen kannalta, Skrabb totesi.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus