Jukka Raitalan edustama Columbus Crew vastasi MLS Cupin suurimmasta yllätyksestä tähän mennessä, kun se pudotti ennakkosuosikki Atlanta Unitedin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Ottelu eteni maalittomana aina rangaistuspotkukilpailuun saakka, jossa vierasjoukkue Columbus oli parempi maalein 3-1. Raitala tuli kentälle 73. minuutilla.

Raitala on kuulunut läpi kauden Columbuksen luottomiehiin. Laitapuolustajalle on kertynyt 29 ottelua. Raitala on ollut tyytyväinen Columbuksessa ja päävalmentaja Gregg Berhalter kehui aiemmin kaudella suomalaisen työmoraalia, lue lisää tästä linkistä.

Columbus sijoittui itäisessä konferenssissa viidenneksi, kun Atlanta oli neljäs. Seuraavaksi Raitalan Columbus kohtaa konferenssivälierissä kivenkovan New York City FC:n, joka sijoittui itäisessä konferenssissa toiseksi. New York Cityssä pelaa suomalainen keskikenttäpelaaja Alexander Ring, joka on esiintynyt ensimmäisellä kaudellaan MLS:ssä edukseen.

Lue Ringin kommentit ennen pudotuspelien alkua tästä linkistä.