ManU-legendaa haastateltu manageriksi Ykkösliigaan – myös Shefki Kuqi pyörinyt huhuissa

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Manchester Unitedin entistä keskikenttäpelaajaa Paul Scholesia on BBC:n mukaan haastateltu Ykkösliigassa (League One) pelaavan Oldham Athleticin managerin virkaan.

Scholes, joka nuorempana lukeutui Oldhamin kannattajaksi, ei ole työskennellyt pelaajauransa jälkeen päävalmentajan roolissa. Oldham ei kommentoinut väitettä, että Scholesia olisi haastateltu. Scholes lopetti pelaajauransa vuonna 2013.

Oldham on ollut ilman vakinaista manageria viime syyskuusta asti, jolloin John Sheridan jätti joukkueen. Väliaikaisesti Oldhamia on luotsannut viime kaudella pelaajauransa lopettanut Richie Wellens, jonka alaisuudessa joukkue on ottanut kolme voittoa nousten pois putoajan paikalta. Wellens haluaisi jatkaa tehtävässä vakituisena managerina.

Huhuissa myös Shefki Kuqi on yhdistetty valmentajan virkaan. Kuqi sai kesällä turkulaisesta FC Interistä potkut ja hän pelasi Oldhamissa vuosina 2011-12.

Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!