Heikosti Valioliigassa aloittaneen Evertonin Mangeri Ronald Koeman on sanonut BBC:lle, että hänellä on edelleen seuran johtoryhmän täysi tuki.

Everton tuhlasi kesällä yli 100 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin, mutta joukkue on silti vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. He ovat voittaneet vain kaksi kahdeksasta ottelustaan.

Huonon alkukauden jälkeen on selvää, että Valioliigan kaltaisessa huippusarjassa managerille aletaan povata potkuja. Näin myös Koemanin kohdalla. Hallituksen puheenjohtaja Bill Kenwright ja iso osakkeenomistaja Farhad Moshiri jopa vierailivat Evertonin harjoituskeskuksessa puhumassa Koemanille.

– Me puhuimme jalkapallosta, Koeman vakuutteli BBC:n mukaan.

– Siinä ei ollut mitään viestiä. Tunne on, että he seisovat takanani. Kaikki tietävät kuitenkin, että jalkapallossa kaikki on lopulta kiinni tuloksista.

Vielä on mahdollista, että seurajohto on luottaa manageriinsa, mutta näitä tuloksia ei Evertonin kaltaisessa seurassa katsota kauaa. Kaksi pistettä liverpoolilaisten takana majaileva Leicesterkin antoi juuri potkut viime kaudella hienoa työtä tehneelle Craig Shakespearelle.