Ajaxin 24-vuotias saksalaishyökkääjä Amin Younes paljasti halunneensa pois Amsterdamista viime kesänä, mutta seura ei suostunut myymään häntä.

Younes kertoi, että hänestä oltiin kiinnostuneita muun muassa Saksassa, mutta Ajax ei suostunut neuvottelemaan siirrosta. Younesin tavoite on päästä Saksan maajoukkueeseen ensi kesän MM-kisoihin.

– Kolme isoa seuraa Saksassa ja Italiassa halusivat ostaa minut ja olivat vielä valmiit maksamaan suuren siirtosumman minusta. Siirto olisi parantanut mahdollisuuksiani Saksan maajoukkueessa silmällä pitäen ensi kesän MM-kisoja, mutta siirto ei tullut kysymykseenkään Ajaxille, Younes kertoi De Telegraaf -lehdelle.

Younes pelaa kolmatta kauttaan Ajaxissa. Parhaalla kaudella Younes on tehnyt kahdeksan osumaa Hollannin liigassa. Ennen siirtymistä Hollantiin, Younes edusti Saksassa Kaiserslauternia yhden kauden ajan ja sitä ennen Borussia Mönchengladbachia.

– Olen antanut kaikkeni seuralle kentällä ja kentän ulkopuolella kahden vuoden ajan. Minkä takia Ajax antoi Davinson Sánchezin siirtyä, mutta minun ei? He eivät suostuneet edes keskustelemaan, Younes ihmetteli.

Sánchez siirtyi viime kesänä Tottenhamiin noin 40 miljoonalla eurolla.

Lähde: getfootballnewsgermany.com