Serie A:n hiipunut jättiläinen tekemässä vahvaa nousua – historian paras kauden alku: ”Se on oikeasti totta”

© Kuva: Juha Tamminen

Internazionale on aloittanut kauden vahvasti Serie A:ssa. Milanolaisseura on sarjassa toisena, eikä se ole vielä hävinnyt yhtäkään ottelua.

Inter on kaksi pistettä perässä Napolia, jonka startti on ollut myös hurjan kova. Napoli on kerännyt 33 mahdollisesta pisteestä peräti 31. Inter on voittanut yhdeksän ottelua ja pelannut kaksi tasapeliä. Interin kauden aloitus on koko seurahistorian paras.

– 29 pistettä 11 ottelusta. Paras alku Interin historiassa. Se on oikeasti totta. #InterIsComing, seuran Twitter-tilillä kirjoitettiin.

AS Romasta Interiin siirtynyt päävalmentaja Luciano Spalletti on saanut Interin hurjaan vetoon. Oman osansa on tehnyt myös tähtihyökkääjä Mauro Icardi, joka on tykittänyt 11 otteluun 11 osumaa ja on Serie A:n maalipörssissä kolmantena.

Vuonna 2016 seuran omistukseen tuli kiinalainen Suning Group, jonka pääomistaja on Zhang Jindong. Uudet omistajat lupasivat myös taloudellisia satsauksia seuraan. Inter on kertonut tavoitteekseen nousta taas Euroopan huippuseuraksi. Seuran edellinen mestaruus on kaudelta 2009-2010. Edellinen palkinto tuli vuonna 2011, kun seura juhli Italian cupin voittoa. Sen jälkeen menestys on kiertänyt kaukaa.

Viime kaudella Inter jäi euro-paikkojen ulkopuolelle seitsemänneksi. Interin paras sijoitus viimeisen kuuden kauden aikana on ollut neljäs. Kuluva kausi on lähtenyt vahvasti käyntiin ja tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Inter on hiljalleen täyttämässä kovia tavoitteitaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!